Contributie

Heeft u een huis, dan heeft u onderhoudskosten. Denk aan het schoonmaken van leidingen, schilderwerk aan de buitenkant en reparaties. Ook heeft u kosten aan verfraaiing van uw woning en verzekeringen.

In een appartementencomplex deelt u de kosten. Daarom betaalt u uw Vereniging van Eigenaren maandelijks een bedrag (‘contributie’). Dat heeft meerdere voordelen. Zo weet u precies waar u aan toe bent, want uw uitgaven worden netjes elk jaar over 12 maanden gespreid. En omdat we met 280 bewoners zijn, kunnen we onderhoud groot inkopen.

Het betalen van de contributie is verplicht. Deze bedraagt voor de periode 1 juli 2017 – 30 juni 2018:

• voor een 3/4-kamer appartement €210,65 per maand;
  • voor een 1-kamer appartement €138,10 per maand;
  • voor een garage €17,00 per maand.

In de Algemene Ledenvergadering van 2018 wordt de contributie opnieuw vastgesteld. Op lange termijn is de verwachting dat de contributies 2% per jaar stijgen.

In geval van tussentijdse beëindiging van het lidmaatschap is de bijdrage pro rato verschuldigd.